Bazar 2019

By on

Op 25 en 26 oktober is alweer de 38e editie van de BAZAR Open Hof. De voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben een mooie voorraad meubels en prullaria klaar staan.

Let op!

Op 5 oktober is er de allerlaatste inzameling voordat de bazar begint! (Dus de mogelijkheid om de woensdagavond voor de bazar (23 oktober) spullen te brengen kan niet meer.). Hou er rekening mee!

Bent u niet in de gelegenheid om het zelf te brengen (te denken aan huisraad), dan is er de mogelijkheid om het te laten halen. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Dienstenveiling

Ook dit jaar staat er weer een dienstenveiling op het programma.

De appeltaarten, de cake, het ramen zemen, een middag tuinonderhoud, een diner voor twee, en een avondje oppassen is niet meer weg te denken. Maar ook een high-tea, een windmolenexcursie, zweefvliegen en een huiskamerconcert staan er elk jaar weer tussen en hopelijk gaat het ook dit jaar weer lukken! Denk (creatief) met ons mee!

Een dienst inbrengen kan via het contactformulier.

Dringende oproep

Nog steeds is er de dringende oproep voor een nieuwe opslagloods/schuur/pand. Tot op heden is het nog niet gelukt om een andere opslagruimte te vinden om alle ingezamelde spullen op te slaan.

Daarom nogmaals de vraag: wie weet er een pand/schuur/loods waar we alle 2e-handsgoederen vanaf januari 2020 kunnen opslaan? Of misschien heeft u zelf wel een pand waar we gebruik van kunnen maken.

Mocht u wat weten, laat het ons weten via het contactformulier.